ხრაშუნა კანიანი ყველის ფრი
ხრაშუნა კანიანი ყველის ფრი
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
შესანიშნავი კანაპე რომენტიკული ვახშმისა და დახვეწილი მინი-ფურშეტებისთვის

ინგრედიენტები

  • მაგარი სახეობის ყველი - 400 გ
  • კრეკერი - 100 გ
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ფქვილი - რამდენიც დაგჭირდებათ
  • ზეთი - 100 მლ
  • ლიმონი - ნახევარი
  • მწვანილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მომზადების წესი:
1. დაჭერით ყველი პატარა კუბიკებად.
2. კრეკერები დაფხვენით ცომის გასაბრტყელებლით, ან დააბლენდერეთ.
3. ამოავლეთ ყველის თითოეული ნაჭერი ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და ბოლოს დაფხვნილ კრეკერებში.
4. მიღებული ყველის ბურთები შეწვით ფრიტიურში (თუ გაქვთ), ან ყველა მხრიდან გაცხელებულ ბევრ ზეთში, 15 წუთის განმავლობაში.
5. გააფორმეთ დაჭრილი ლიმონითა და მწვანილით.

ტეგები:
ყველი კანაპე ფრი ნანახია: 3565