მომზადების წესი:გაშალეთ ლავაში, წაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი და ტომატო. გახეხეთ ყველი და მოაყარეთ. მოხარშული და წვრილად დაჭრილი ხორციც გაანაწილეთ ლავაშზე.პომიდორი დაჭერით პატარა კუბიკებად და მოაწყვეთ ხორცხე. ბულგარულიც დაჭერით წვრილად და დააწყვეთ პომიდოზე. ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი და პილპილი.გადაახვიეთ ლავაში რულეტივით. ზემოდან წაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი.აცხვეთ გახურებულ ღუმელში 15-20 წუთის განმავლობაში.