ღუმელში გამომცხვარი ფარშირებული ლავაში
ღუმელში გამომცხვარი ფარშირებული ლავაში
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
შეგიძლიათ მიირთვათ, როგორც ცხელი, ასევე ცივი.

ინგრედიენტები

  • თხელი ლავაში
  • მოხარშული საქონლის ხორცი - ან ქათმის ფილე
  • გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის
  • ტომატის პასტა
  • მაიონეზი ან არაჟანი
  • პომიდორი
  • ბულგარული წიწაკა
  • მწვანილი (კამა, ოხრახუში...)
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
მომზადების წესი:
გაშალეთ ლავაში, წაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი და ტომატო. გახეხეთ ყველი და მოაყარეთ. მოხარშული და წვრილად დაჭრილი ხორციც გაანაწილეთ ლავაშზე.
პომიდორი დაჭერით პატარა კუბიკებად და მოაწყვეთ ხორცხე. ბულგარულიც დაჭერით წვრილად და დააწყვეთ პომიდოზე. ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მარილი და პილპილი.
გადაახვიეთ ლავაში რულეტივით. ზემოდან წაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი.
აცხვეთ გახურებულ ღუმელში 15-20 წუთის განმავლობაში.

ტეგები:
ფარში რულეტი ლავაში ნანახია: 7092