მომზადების წესი:ოთახის ტემპერატურის კარაქს დავუმატოთ შაქარი და გავთქვიფოთ კრემოვან სტრუქტურამდე. ნელ-ნელა შევათქვიფოთ კვერცხები, დავუმატოთ არაჟანი, ლინომის ცედრა და დავაცრათ მშრალი ინგრედიენტები. ბოლოს დავუმატოთ ქიშმიში, კარგად ამოვურიოთ. მასა ჩავასხათ საცხობ ყალიბში და ვაცხოთ 160 გრადუსზე 20-25 წთ.ნაღები მივიყვანოთ ადუღებამდე, დავასხათ შოკოლადს და გავხსნათ ბოლომდე. გაგრილებულ ნამცხვარს მოვასხათ შოკოლადის მინანქარი.ჟურნალი "გემრიელი" (თებერვლის ნომერი)