მომზადების წესი:კვერცხი,შაქარი, ვანილი და ზეთი გავთქვიფოთ,დავამატოთ რძე, გამაფხვიერებელი, ფქვილი და ავურიოთ კარგად. მიღებული ცომის მასიდან ამოვიღოთ ერთი მესამედი ნაწილი, მოვათავსოთ სხვა ჯამში და შევურიოთ კაკაო.ცხელ, ზეთიან ტაფაზე დავასხათ თითო-თითო სუფრის კოვზი თეთრი ცომი და თითოეულს თავზე დავაწინწკლოთ კაკაოიანი ცომი. ტაფას დავახუროთ თავსახური. ვაცხობთ აუცილებლად ნელ ცეცხლზე (ზეთიც ბევრი არ სჭირდება).