მომზადების წესი:გამოაცალეთ ალუბალს კურკები (თუკი აქვს). გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი და მოაყარეთ თხელ ფენად შაქარი. გაანაწილეთ ალუბალი ფორმის ფსკერზე.ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი დარჩენილ შაქართან და მარილთან ერთად. დაუმატეთ ფქვილი, რძე, ვანილი, გამდნარი კარაქი და ყველაფერი კარგად აურიეთ. დაასხით მიღებული მასა ფორმაში მოთავსებულ ალუბლებს და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40-45 წუთი.გამომცხვარ ღვეზელს მოაყარეთ შაქრის პუდრა.