მომზადების წესი:შაქარი, 4 კვერცხი, თაფლი, კარაქი, სოდა ძმრით და კაკაო ათქვიფეთ ერთად და დადგით წყლის აბაზანაზე 5-7 წუთი. თან ურიეთ. გადმოდგით და დაუმატეთ ფქვილი, მოზილეთ ცომი. გაანაწილეთ ცომი 5-6 ნაწილად, გააბარტყელეთ თითოეული და აცხვეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.მოხარშეთ კრემი: კვერცხი, შაქარი და ფქვილი ათქვიფეთ და ნელ-ნელა ჩაასხით რძე. დადგით ცეცხლზე და ურიეთ, სანამ არ გასქელდება. კარაქი და შედედებული რძე ათქვიფეთ და შეურიეთ მოხარშულ და გაცივებულ კრემს. სურვილისამებრ, შეგიძლიათ დაუმატოთ 1 ს/კ კონიაკი. წაუსვით კრემი ყველა გამომცხვარ და გაცივებულ ფირფიტას, სულ ზედა ფენის გარდა. გადააფარეთ ტორტს საკვების შესაფუთი ცელოფანი, რათა არ გახმეს ზედა ფირფიტა და შედგით მაცივარში 3-4 საათით, უმჯობესია, მთელი ღამით. ამასობაში ტორტს კრემი მთლიანად გაუჯდება. შემდეგ გამოიღეთ მაცივრიდან და დაჭერით რომბებად.