მოხარშეთ სპაგეტი მარილწყალში. გადაიტანეთ საწურზე. შეურიეთ გახეხილ ყველს კვერცხი. დადგით დიდი ტაფა საშუალოო ცეცხლზე, დაასხით ზეთი და გააცხელეთ. დაყარეთ წვრილად დაჭრილი მჭლე საქონლის ხორცი და შეწვით 5 წუთის განმავლობაში, თან ურიეთ. დაუმატეთ დაჭყლეტილი ან წვრილად დაჭრილი ნიორი და კიდევ გააჩერეთ ცეცხლზე 1 წუთის განმავლობაში. სურვილისამებრ შეგიძლიათ გადაღვაროთ ზედმეტი ცხიმი. დაუმატეთ შემწვარ ხორცს ღვინო და გააგრძელეთ ცეცხლზე შუშვა, სანამ ნახევარი სითხე არ ამოქრება. სპაგეტის აურიეთ ყველისა კვერცხის მასა, აურიეთ და გადაიტანეთ ხორციან ტაფაზე. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, კარგად აურიეთ და სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ დაჭრილი ოხრახუშით.