ღუმელში გამომცხვარი ისპანახის ღვეზელი ყველითა და კვერცხით - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
ღუმელში გამომცხვარი ისპანახის ღვეზელი ყველითა და კვერცხით - ჟურნალ "გემრიელის" რედაქტორის რეცეპტი
დრო 15წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
ექსკლუზიურად ჟურნალ "გემრიელის" ავტორისა და რედაქტორის ირმა იანტბელიძისგან - ისპანახი ღუმელში, საოცრად მარტივი და გემრიელი კერძი.

ინგრედიენტები

  • გამდნარი კარაქი - 50 გ
  • გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის - 300 გ
  • კვერცხი - 5 ცალი
  • ისპანახი - 1 კგ
  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
ისპანახი დაჭერით, 5 წუთით დამდუღრეთ და გადაწურეთ. კვერცხი ათქვიფეთ, დაუმატეთ ისპანახი, გახეხილი ყველი, ცოტა კარაქი, მარილი, პილპილი. ჩაასხით საცხობ ფორმაში და შედგით ღუმელში 10-15 წუთით.
ტეგები:
კვერცხი ისპანახი ყველი ნანახია: 5551