მომზადების წესი:ღრმა ჯამში დაფხვენით ორცხობილა, დაუმატეთ დარბილებული კარაქი, დაფხვნილი ნუში და შაქარი. კარგად აურიეთ, რომ მიიღოთ ერთგვაროვანი მასა.გადაიტანეთ ფხვიერი მასა გადასშლელ ფორმაში, მოასწორეთ და ჩატკეპნეთ.კრემის ყველა ინგრედიენტ ერთად ათქვიფეთ, გარდა ჟოლოს ჯემისა. კრემი თქვიფეთ მანმადე, სანამ ჰაეროვან მასას არ მიიღებთ. გადაიტანეთ კრემის ნახევარი ბისკვიტზე.კრემის ზემოდან გაანაწილეთ ჟოლოს ჯემის 3/4 , შემდეგ კი დანარჩენი კრემი დაადეთ.დარჩენილი ჯემი გამოიყენეთ ნამცხვრის მოსართავად. აცხვეთ ჩიზქეიქი 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 40 წუთი. როცა ნამცხვარი მზად იქნება, გამორთეთ ცეცხლი, შეაღეთ ღუმელის კარი და ცოტა ხანს ასე გააცივეთ ნამცხვარი. შემდეგ კი შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით.