მომზადების წესი:ხახვი წვრილად დავჭრათ და ცოტაოდენ ცხიმში მოვშუშოთ.ფარშს დავუმატოთ დანაყილი ნიორი, სანელებლები, მოშუშული ხახვი, კვერცხი და კარგად მოვზილოთ ხელით.ფარშისგან გავაკეთოთ დაახლოებით 12 ცალი მოგრძო ფორმის გუნდა და გაცხელებულ ცხიმში საშუალო ტემპერატურაზე დავბრაწოთ.შემწვარი ქაბაბები მოვათავსოთ ლავაშზე, მოვუწყოთ მწნილი, მწვანილი, მწვანე ხახვი და გადავახვიოთ.ქაბაბები სუფრაზე ნარშარაბმოსხმული გავიტანოთ.ჟურნალი "გემრიელი"