მომზადების წესი:პრასი და ტკბილი წიწაკა წვრილად დავჭრათ და კარაქში მოვშუშოთ. პარალელურად ერთად ავთქვიფოთ არაჟანი და კვერცხი, შევურიოთ დაჭრილი მწვანილი და მარილი. ცოტაოდენი მწვანილი შევინახოთ ზემოდან მოსაყრელად.მოშუშულ ბოსტნეულს დავუმატოთ ხაჭო და კარგად ამოვურიოთ. როცა შეთხელდება, დავასხათ კვერცხის მასა და თავდახურული დაბალ ცეცხლზე დავტოვოთ, სანამ ზემოდან შეიკვრება. სუფრაზე არაჟანთან ერთად გავიტანოთ.ჟურნალი "გემრიელი"