მომზადების წესი:გააცალკევეთ კვერცხის გულის და ცილა. ცილა ათქვიფეთ მოცემული შაქრის დოზის ნახევართან ერთად, ამოიყვანეთ ბეზე.მომზადებულ მეზეს სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხის გული. თანთანობით ჩააცერით ფქვილი და მოზილეთ ფაფუკი ცომი. მოურიეთ მაქსიმალურად ფრთხილად, რათა მასიდან რაც შეიძლება ნაკლები ჰაერი გამოვიდეს.გაფცქვენით ვაშლი, ამოაჭერით გული. დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად, მოასხით ლიმონის წვენი, რათა არ გაშავდეს.ცომის 3/4 ჩაასხით პერგამენტდაფენილ ტორტის ფორმაში, ზემოდან დაალაგეთ დაჭრილი ვაშლი, ხოლო ვაშლის ზემოდან გაანაწილეთ დარჩენილი ცომი. შედგით ბისკვიტი 190 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 30 წუთი.