მომზადების წესი: ამ ორიგინალური კერძის მოსამზადებლად განიერი ქვაბი დაგვჭირდება. ქვაბში ჩავასხათ წყალი, დავდგათ ცეცხლზე და ადუღებისთანავე ჩავაყაროთ მარილი. სანამ წყალი ადუღდება, თითოეულ სოსისს აქეთ-იქიდან გავუყაროთ რამდენიმე სპაგეტი და შემდეგ სოსისები სათითაოდ ჩავუშვათ მდუღარე წყალში მოსახარშად. რამდენიმე წამში, როდესაც სპაგეტი დარბილდება, შეგვიძლია მეორე სოსისიც ჩავდოთ ქვაბში და ასე მოვამზადოთ ყველა. მზა სოსისები ფრთხილად ამოვიღოთ თეფშზე, გვერდით მოვუწყოთ დაჭრილი პამიდორი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, სასურველი სანელებლები და მივიტანოთ სუფრაზე. ჟურნალი "გემრიელი"