დაანაწევრეთ კომბოსტო ყვავილედებად და მოწალეთ მარილწყალში 3-4 წუთის განმავლობაში. იმისათვის, რომ კომბოსტო ხარშვისას არ გამუქდეს, შეგიძლიათ წყალში ჩაამატოთ ცოტაოდენი ლიმონის წვენი. მოათავსეთ კომბოსტო საწურზე, რათა დაიწუროს. გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. გამოსაცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი და დაალაგეთ ზემოდან კომბოსტო. ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი და არაჟანი, დაუმატეთ ნიორი, კამა, მარილი და პილპილი. სოუსი მოასხით კომბოსტოს და მოაყარეთ გახეხილი ყველი და საფანელი. შედგით ღუმელში 15 წუთით, სანამ ზედაპირი არ დაიბრაწება.