მომზადების წესი: კარაქი მარილი, ვანილი და შაქარი კარგად ათქვიფეთ, დაუმატეთ კვერცხი და კვლავ კარგად ათქვიფეთ. ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ დაფქული თხილი, კაკაო და ფქვილი, გამაფხვიერებელი. შემდეგ კვერცხის მასას შეურიეთ ფქვილის და კარგად აურიეთ. მოამზადეთ მაფინის ფორმები, ჩაასხით თითოეულში დაახლოეთში მომზადებული ცომი, ოღონდ გაავსეთ ფორმა ერთი მეოთხედით. შემდეგ დაადეთ ერთი ცალი როშერის შოკოლადი და დაფარეთ ცომის მასით. ოღონდ არ გაავსოთ ფორმა. შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 10-12 წუთ.კრემისთვის: წყლის აბაზანაზე გაადნეთ 200 გ შოკოლადი. ათქვიფეთ 200 გ დარბილებული კარაქი და 50 გ შაქრის პუდრა და შეურიეთ გამდნარი შოკოლადი. გამომცხვარი და გაციებული ქაფქეიქები მორთეთ კრემით, ზემოდან კი მორთეთ დაჭრილი როშერის შოკოლადებით და ოდნავ მოხალული თხილით.