მომზადების წესი:1. დაასხით ჟელატინს ცხელი რძე. დააცადეთ, სანამ მასა გაფუვდება.2. გაატარეთ ხაჭო საცერში, დაუმატეთ შაქარი, არაჟანი, ვანილი და ჟელატინის მასა. კარგად ათქვიფეთ.3. მიღებული მასა გაყავით 2 ნაწილად. ერთს დაუმატეთ კაკაო.4. ჩაასხით ფორმაში თეთრი მასა, შედგით ცოტა ხნით საყინულეში, რათა შეიკრას. შემდეგ გამოიღეთ და დაასხით კაკაოიანი მასა და შედგით მაცივარში.5. ტორტი შეგიძლიათ მორთოთ ხილით ან თხილებით.