მომზადების წესი:ცომისთვის: ხაჭო აურიეთ კვერცხთან ერთად, დაუმატეთ თბილი კეფირი, სოდა, მარილი და ფქვილი. უნდა მიიღოთ სქელი ცომი.გულსართისთვის: გახეხეთ ყველი წვრილ სახეხზე. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და კამა, რამდენიმე კოვზი არაჟანი და კარგად აურიეთ.დაიწყეთ ოლადების ცხობა:კარგად გაახურეთ ტაფა, დაასხით ზეთი. დადეთ კოვზით ცომი (ის მოცულობაში ცხობისას მოიმატებს, ამიტომაც შორ-შორს დადეთ). გულსართით გააკეთეთ ოლადის ფორმა და დაადეთ ცომს. გულსართზე კი მოათავსეთ ცომის თხელი ფენა.შეწვით ოლადები ორივე მხრიდან.მიირთვით ცხელ-ცხელი! ძალიან უხდება ბოსტნეულის სალათს.