გააცალკევე კვერცხის გული და ცილა. 3 კვერცხის გულს შეურიე დაბლენდერებული ხაჭო ან ნაღების ყველი, დაუმატე მწიკვი მარილი და შაქარი.თქვიფე ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.ცალკე ათქვიფე კვერცხის ცილა და გამაფხვიერებელი ბეზეს მიღებამდე.ოლადები ნამდვილად ამოვა, თუკი ცილას კარგად ამოიყვანთ!შეაერთე ათქვეფილი ცილა ხაჭოს მასასთან და კარგად ათქვიფე.ღუმელის ლითონის ფირფიტაზე დააფინე პერგამენტის ქაღალდი და დაასხი ოლადები შორიშორს. დაახლოებით 8 ცალი უნდა მიიღო.მოათავსე ხაჭოს ოლადები 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთით, სანამ არ დაიბრაწება! ფრთხილად იყავით: დიდხანს არ მოგივიდეთ.ეს ოლადები პურის შესანიშნავი ალტერნატივაა! ძალიან უხდება მდნარ ყველს, ხაჭოს კრემს, კარაქს, არაჟანს, ნაღებს, პაშტეტს ან გახეხილ ხილს – უგრემრიელესია ნებისმიერ გულსართთან ერთად.შეგიძლიათ გააკეთოთ ბუტერბროდიც ყველითა და ლორით.ასევე შეგიძლიათ იფანტაზიოროთ და ცომში დაჭრილი მწვანილი (მაგალითად, ქონდარი და რეჰანი) გაურიოთ – არაჩვეულებრივი გამოდის!