მომზადების წესი:დარბილებული მარგარინი და არაჟანი ავურიოთ, დავუმატოთ სოდაარეული ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ფქვილწაყრილი ცომი ცოტა ხნით გავაჩეროთ და მოვამზადოთ გულსართი. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ან დავფქვათ ჩოპერში, შევურიოთ ფორთოხლის ცედრა, ვანილი და 1 კვერცხის ცილა. ცომისაგან გავაკეთოთ 3 გუნდა და 15 წუთით მაცივარში შევდოთ. თითოეული გუნდა წრიულად გავაბრტყელოთ თხლად, დავყოთ 6 სექტორად. გულსართი დავყოთ 18 ნაწილად. თითოეულ სექტორს ფართო მხრიდან დავადოთ გულსართი, გადავახვიოთ, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული. ცხვება ცხელ ღუმელში 180 გრადუსზე 20-25 წუთის განმავლობაში. როცა გამოვიღებთ ცხელსვე მოვაყაროთ შაქრის პუდრი.ჟურნალი "გემრიელი" (მარტის ნომერი)