მომზადების წესი:საცერში გაატერეთ ხაჭო. გააცალკევეთ კვერცხის ცილა და გული ერთმანეთისგან. ათქვიფეთ 150 გ შაქარი კვერცხის გულთან ერთად.დაუმატეთ მანის ბურღული, ქიშმიში, ლიმონის ცედრა, 100 გ ოთახის ტემპერატურის კარაქი.შემდეგ დაუმატეთ ხაჭო და ყველაფერი კარგად აურიეთ.ათქვიფეთ კვერცხის ცილა ბეზეს კონსისტენციის მიღებამდე.ნელ-ნელა შეურიეთ ათქვეფილი ცილა ხაჭოს მასას და კარგად აურიეთ.გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე. დააფინეთ გამოსაცხობ ფორმაზე პერგამენტი, შეგიძლიათ წაუსვათ ცოტა კარაქი და მოაყაროთ ფქვილი. გადაიტანეთ მიღებული ხაჭოს მასა ფორმაში და აცხვეთ 45 წუთი. მოამზადეთ მინანქარი. პატარა ქვაბში გაადნეთ 1 ს/კ კარაქი, 2 ს/კ შაქარი, დაბალ ცეცხლზე ხარშეთ, თან ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ 3 ს/კ არაჟანი და 2 ს/კ კაკაო. ისე, რომ არ შეწყვიტოთ მორევა, მიიყვანეთ მასა ადუღებამდე.გამომცხვარი ხაჭოს მასა გააგრილეთ, შემდეგ მოასხით ცხელი მინანქარი. შედგით დესერტი მაცივარში მთელი ღამით.