მომზადების წესი:დააბლენდერეთ ბანანი პიურეს კონსისტენციის მიღებამდე, დაუმატეთ დარბილებული კარაქი, შემდეგ დანარჩენი, ბლინებისთვის განკუთვნილი ინგრედიენტები, ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. გადააფარეთ ცომს საკვების ცელოფანი და შეინახეთ მაცივარში მინიმუმ 1 საათით. გაცივებული ცომი კიდევ ერთხელ ათქვიფეთ და გამოაცხვეთ ბლინები ცხელ ტაფაზე ორივე მხრიდან.გულსართის მოსამზადებლად: კარაქი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე, დაუამტეთ იოგურტი, შაქარი და ვანილინი. ათქვიფეთ ყველაფერი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.ააწყვეთ ბლინები კრემითა და ფირფიტებით, სულ ზედა ფენასაც წაუსვით კრემი და მოამზადეთ მინანქარი.მიქსერით ათქვიფეთ ნაღები ყავისფერ შაქართან და კარაქთან ერთად საშუალო სიჩქარით. დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ მასა ადუღებამდე, თან განუწყვეტლივ თქვიფეთ. დაუკელით ცეცხლს და ხარშეთ მინანქარი დაახლოებით 10 წუთი, პერიოდულად ურიეთ.დაუმატეთ ვანილინი, მარილი და დაჭრილი ნიგოზი. მოასხით ტორტს მინანქარი და შედგით მაცივარში რამდენიმე საათით.