მომზადების წესი:კიტრი დაჭერით სასურველ ფორმებად (მთავარია, მსხვილად). ყურადღება: მოათავსეთ დაჭრილი კიტრი საწურზე და გადაავლეთ ბევრი მდუღარე წყალი. გააჩერეთ, რომ დაიწყუროს და გადაიტანეთ ჯამში. მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 20 წუთი. შემდეგ გადაუღვარეთ წვენი, რომელსაც კიტრი გაუშვებს. ახლა დაასხით კიტრს ძმარი, სოიოს სოუსი, მოაყარეთ წიწაკა და დაჭყლეტილი ნიორი. გაახურეთ ტაფა დაასხით ზეთი, მოხრაკეთ ზეთში ქუნჯუთი და მოასხით კიტრს.გააჩერეთ 30 წუთი მაცივარში და შემდეგ გემრიელად მიირთვით... ძალიან უხდება ხორცეულს.