მომზადების წესი:ადუღებულ წყალში გახსენით კაკაოს ფხვნილი ერთგვაროვან კონსისტენციამდე და გააგრილეთ. გაახურეთ ღუმელი 160 გრადუსამზე. წაუსვით გამოსაცხობ ფორმას (22 დიამეტრის) კარაქი.ათქვიფეთ დარბილებული კარაქი და შაქარი ერთად, თეთრი, პრიალა მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხი და თან შეუჩერებლად თქვიფეთ მიქსერით. დაუმატეთ გაცრილ ფქვილში არეული გამაფხვიერებელი, რძე, ვანილის ექსტრაქტი და წყალში გახსნილი კაკაო. ყველაფერი კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ გამოსაცხობ ფორმაში. აცხვეთ 1 საათი და 10 წუთი. მზაობა ამოწმეთ ხის ჩხირით, სანამ მშრალი არ იქნება, არ გამორთოთ ღუმელი.ახლა მოამზადეთ მინანქარი. დაამტვრიეთ შოკოლადი, მოათავსეთ ჯამში და დაუმატეთ ნაღები, დადგით დაბალ ცეცხლზე ან წყლის აბაზანაზე და ურიეთ, სანამ შოკოლადი არ გადნება და ერთგვაროვან მასა არ მიიღებთ. ოდნავ გააგრილეთ და მოასხით გაცივებულ ბისკვიტს მინანქარი. როცა მინანქარი გაცივდება, მორთეთ ტორტი პატარა შოკოლადის კვერცხებით, მოაყარეთ საკონდიტრო ფერადი მოსაყრელი.