მომზადების წესი:გარეცხეთ ბადრიჯანი. გახეხეთ ყველი. მოამზადეთ ხორცის ფარში. კამა ან ოხრახუში დაჭერით წვრილად.გაჭერით შუაზე ბადრიჯანი და კოვზით ამოაცალეთ რბილობი ისე, რომ თხელი ნავები მიიღოთ.დაჭერით ბადრიჯნის რბილობი და ხახვი წვრილად, დაუმატეთ ხორცის ფარში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით და შეაზავეთ სუნელებით. ყველაფერი კარგად აურიეთ. გაავსეთ ბადრიჯნის "ნავები" მიღებული ფარშით და გადაუსვით მაიონეზი (ან არაჟანი).მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და გახეხილი ყველი. დაალაგეთ ფოლგადაფენილ ლითონის ფირფიტაზე, შედგით 200-220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ დაახლოებით 30 წუთი.