მომზადების წესი:ფქვილში აკეპეთ დაჭრილი კარაქი და ხაჭო დანის მეშვეობით ან ხელით.დაუმატეთ კვერცხის გული და მოზილეთ ცომი. გააკეთეთ გუნდა, შეახვიეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და მოათავსეთ მაცივარში 40 წუთით.შემდეგ გააბრტყელეთ ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე სწორკუთხედ ფორმად და დაჭერით სამკუთხედებად.მოაყარეთ სამკუთხედებს დარიჩინიანი შაქარი და გადაახვიეთ. მოათავსეთ ლითონის ფირფიტაზე და შედგით საყინულეში 25-30 წუთი.შემდეგ გამოიღეთ და აცხვეთ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25-30 წუთი.