მომზადების წესი: გააკეთეთ კვერცხში ნაპრალი ფრთხილად. გადმოღვარეთ შიგთავსი. მოათავსეთ ნაჭუჭი ცხელ წყალში, კარგად გარეცხეთ და გააშრეთ. მოამზადეთ ჟელე (შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით) და ჩაასხით ნაჭუჭებში. შედგით მაცივარში რამდნიმე საათით. როცა კარგად გაიყინება, გამოიღეთ მაცივრიდან და ფრთხილად გაფცქვენით. P.S. თუ სხვადასხვა ფერის ჟელეებს გააკეთებთ, ძალიან ლამაზი, ზოლიანი და ფერადი კვერცხები გამოგივათ სააღდგომოდ.