მომზადებაკვერცხები გავფცქვნათ, წაწვეტებული მხარე 1/3-ზე გადავაჭრათ და ფრთხილად ამოვიღოთ გული.სოკო თხლად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ. შეგვიძლია სოკოს ფეხები გამოვიყენოთ.სოკო, კვერცხის გული და მაიონეზი ბლენდერით ავთქვიფოთ, დავუმატოთ მარილი, პილპილი და ძირა.მასა გულამოცლილ კვერცხში ჩავაბრუნოთ, ცოტა კი მოვიტოვოთ და საკონდიტრო ტომრის მეშვეობით ზემოდან მოვრთოთ. დავუმატოთ ბროწეულის მარცვლები და ისე გავიტანოთ სუფრაზე.ჟურნალი "გემრიელი"