მომზადების წესი:მოათავსეთ ბლენდერში ხაჭო, დაჭრილი ბანანი, 1/2 ნაღები, ვანილის შაქარი, შაქრის პუდრა ან თაფლი.ყველაფერი კარგად დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. თუ სქელი კონსისტენცია მიიღეთ, დაუმატეთ კიდევ ნაღები და კვლავ ათქვიფეთ. უნდა მიიღოთ ძალიან სქელი არაჟნის სისქე.გადაიტანეთ მიღებული ნაყინი კონტეინერში და შედგით საყინულეში.დაახლოებით 3 საათში მიიღებთ ნაზ ნაყინს, ხოლო 5 საათში უკვე კარგად გაყინულ დესერტს.თუ ნაყინს მთელი ღამით დატოვებთ საყინულეში, მირთმევამდე ცოტა ხნით ადრე გამოიღეთ საყინულედან და შედგით მაცივრის სხვა თაროზე, რათა ცოტათი დარბილდეს.