მომზადების წესი:ლიქიორი "ბეილისი" შეგიძლიათ შეცვალოთ სხვა ნაღების ან ყავის ლიქიორით.ორცხობილა, ნიგოზი და კაკაო მოათავსეთ ბლენდერის ჭიქაში და დააქუცმაცეთ ყველაფერი ერთად.დაუმატეთ გამდნარი კარაქი და კარგად აურიეთ. გადაიტანეთ მიღებული მასა დასაშლელ, 20-23 სმ დიამეტრიც ფორმაში და კარგად ჩატკეპნეთ. შედგით ფოტმა 160 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთი. გამოიღეთ და გააცივეთ. გამორთეთ ღუმელი.სანამ ბისკვიტი გამოცხვება, მოამზადეთ გულსართი. ნაღების ყველი ათავიფეთ შაქართან ერთად ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხი. დაუმატეთ ლიქიორი და სახამებელი და ყველაფერი კარგად აურიეთ.გულსართის მესამედი გადაიტანეთ ცალკე ჯამში. დაუმატეთ გამდნარი შოკოლადი და აურიეთ.გაცივებულ ბისკვიტზე გაანაწილეთ თეთრი კრემი, ზემოდან კი დაადეთ შოკოლადის კრემი.შედგით კვლავ ღუმელში. ღუმელის ფსკერზე დადგით ადუღებულ წყლიანი ჭურჭელი.აცხვეთ ჩიზქეიქი 1 საათისა და 20 წუთის განმავლობაში. ბოლოს მორთეთ გახეხილი თეთრი შოკოლადით.