მომზადების წესი:გარეცხეთ კარგად მარწყვი. ისე, რომ არ დაჭყლიტოთ ნაყოფი, მოაცალეთ ყუნწები.მოხარშეთ სიროფი შაქრისა და წყლისგან 10 წუთის განმავლობაში, სანამ მასა არ გაყვითლდება.დაასხით გარეცხილ კენკრას ცხელი სიროფი და გააჩერეთ თავდახურულ ჭურჭელში. როცა გაგრილდება, დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 5 წუთი. შემდეგ ისევ გადმოდგით და გააცივეთ მურაბა. შემდეგ კვლავ ადუღეთ 5 წუთი. ასე გაიმეორეთ 3-ჯერ. ჩაასხით მურაბა გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.