მომზადების წესი: დაჭერით კიტრი წრეებად, ხახვი - ალყა-ალყა. მოათავსეთ ქვაბში კიტრი და სხვა დანარჩენი ინგრედიენტები, მოაყარეთ სანელებლები და გააჩერეთ თავდახურულ ქვაბში 30 წუთი. 30 წუთის შემდეგ დადგით ქვაბი ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ. ადუღეთ 5 წუთი, სანამ კიტრი გამჭვირვალე არ გახდება. მიღებული სალათა გაანაწილეთ გასტერილებულ ქილებში, მოხუფეთ და 12 საათით შეფითეთ ქილები ადიელაში. კონსერვი შეინახეთ ცივ ადგილას ან მაცივარში.