მომზადების წესი:კარაქი, შაქარი და ფქვილი გაქენით ერთმანეთში და ჩატკეპნეთ მასა ცეცხლგამძლე ფორმაში. აცხვეთ 190 გრადუსზე 10-15 წუთის განმავლობაში. გამოიღეთ ღუმელიდან და გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე. წყალში ჩაყარეთ შაქარი, სიმინდის სახამებელი და დადგით ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ, სანამ არ გასქელდება. გადმოდგით ცეცხლიდან და დაუმატეთ მარწყვის ჟელე, ურიეთ, სანამ ჟელე ბოლომდე არ გაიხსნება.გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე და დაუმატეთ გარეცხილი და დაჭრილი მარწყვი.გადაიტანეთ გულსართი ბისკვიტზე და შედგით მარცივარში, სანამ ჟელე კარგად არ შედგება. სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ათქვეფილი ნაღებით.