დარბილებულ კარაქს შეურიეთ 100 გ შაქარი, ურიეთ კრემის კონსისტენციის მიღებამდე. დაუმატეთ მასაში ფქვილი და აურიეთ. უნდა მიიღოთ წვრილი ხრეშივით მასა. მოზილეთ ცომი. მიეცით ცომს ძეხვის ფორმა. დააფინეთ მაგიდაზე პერგამენტის ქაღალდი და დაყარეთ ზედ 50 გ შაქარი. ამოავლეთ ცომი შაქარში. შეფუთეთ საკვების შესაფუთ ცელოფანში და შედეთ მ აცივარში 30 წუთით. შემდეგ გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და დაჭერით 1 სანტიმეტრის სისქის ნაჭრებად. გადაიტანეთ ღუმელის გამოსაცხობ ლითონის ფირფიტაზე და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთით.