მომზადების წესი:გავაცხელოთ ღუმელი 180 გრადუსზე.20-დიამეტრიან ყალიბს ჯერ მოვუსვათ კარაქი, შემდეგ მოვაყაროთ ფქვილი.შევურიოთ ერთმანეთს ფქვილი, შაქარი, დარიჩინი, მარილი. ჩავაჭრათ ძალიან პატარა კუბებად ცივი კარაქი. დავუმატოთ მოხალული და მსუბუქად დაცეხვილი ნიგოზი. ყველაფერი ავურიოთ და გადავდგათ.ცალკე ჯამში ავურიოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი, მარილი, ვანილი.რბილი კარაქი მიქსერით ავთქვიფოთ კრემოვან მასამდე. დავუმატოთ შაქარი, შემდეგ კვერცხი, ბოლოს რძე და მშრალი ინგრედიენტები მონაცვლეობით.ბისკვიტი ჩავასხათ ყალიბში, დავაწყოთ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ვაშლი, შემდეგ მოვაყაროთ ნიგვზის მიქსტურა. ჟურნალი "გემრიელი" (აპრილის ნომერი)