უგემრიელესი საწებელი მწვადისთვის, გრილზე შემწვარი ხორცისთვის, ბარბექიუსთვის, თევზისთვის და წიწილა ტაბაკასთვის!
უგემრიელესი საწებელი მწვადისთვის, გრილზე შემწვარი ხორცისთვის, ბარბექიუსთვის, თევზისთვის და წიწილა ტაბაკასთვის!
დრო 5წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი
საწებელი ბსაკმარისი რაოდენობის მოამზადეთ, თორემ ბევრი და უცებ იჭმება! ინგრედიენტების რაოდენობა სურვილისა და გემოვნების მიხედვით განსაზღვრეთ.

ინგრედიენტები

  • ტომატპასტა
  • მწვანე ხახვი, ქინძი,ოხრახუში
  • ხახვი
  • მარილი და პილპილი
  • შაქარი - ცოტაოდენი
  • წითელი წიწაკა, ცხარე - გემოვნებით
  • ნიორი - 1-2 კბილი, სურვილისამებრ
მომზადების წესები
მომზადების წესი:
ხახვი დაჭერით წვრილად, ცოტა დაკეპეთ, რომ გამოუვიდეს წვენი. წვრილად დაჭერით მწვანილი და მწვანე ხახვი. დაჭყლიტეთ ნიორი.
გახსენით ანადუღარ და გაცივებულ წყალში ტომატპასტა, ისე, რომ ძალიან თხელი კონსისტენცია არ მიიღოთ, დაუმატეთ მწვანილები, ხახვი, სანელებლები და კარგად აურიეთ.
სოუსი მზად არის!