მომზადების წესი:საფუარი გახსენით თბილ რძეში, დაუმატეთ ერთი ჩაის კოვზი შაქარი. გააჩერეთ 10-15 წუთი, რაღა გაფუვდეს, შემდეგ დაუმატეთ კვერცხი, ვანილი და 100 გ კარაქი. კარგად აურიეთ კოვზით და დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი. უნდა მიიღოთ რბილი, წებოვანი ცომი. გადააფარეთ ცომს ჩაის ტილო და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ გადაიტანეთ ზეთწარმულ ფომრაში და კიდევ ნახევარი საათი გააჩერეთ.ამ ხნის განმავლობაში დაჭერით პატარა კუბებად დარჩენილი კარაქი და ასრისეთ შაქართან ერთად. დაისველეთ თითი ზეთში და გააკეთეთ ცომში რამდენიმე ჩაღრმავება.მოაყარეთ ცომს კარაქიანი შაქარი და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 25 წუთით. შემდეგ მოასხით ნამცხვარს ნაღები და კიდევ 10 წუთით შედგით ღუმელში. მიირთვით ცხელი, უფრო გემრიელია.