შოკოლადის ჩიზქეიქი რომით
შოკოლადის ჩიზქეიქი რომით
დრო 2წთ
ულუფა 12
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ძირი
  • გალეტი - "პეჩენია" 200 გ
  • გამდნარი კარაქი - 60-70 გ
  • გულსართისთვის
  • ნადუღი - საცერზე გატარებული, 600 გ
  • მაღალპროცენტიანი ნაღები - ან არაჟანი, 200 გ
  • კვერცხი - 3-4 კვერცხი
  • შაქარი - 1 ჭიქა
  • მწიკვი ვანილი
  • რომის ესენცია - 2-3 წვეთი
  • ფქვილი - 2 ს/კ
  • შავი შოკოლადი - 60-70 გ
  • რძე - 1/4 ჭიქა
  • შაქრის პუდრა - მოსაყრელად
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

გალეტი დავფხვნათ, შევაზილოთ გამდნარი კარაქი და ფორმაში ჩავტკეპნოთ, შემდეგ შევდოთ მაცივარში.

შოკოლადი და რძე ერთად გავადნოთ. კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ნადუღი, ნაღები, შოკოლადი, ვანილი, რომის ესენცია და ფქვილი.

მასა ჩავასხათ მომზადებულ ფორმაში და გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურაზე დაახლოებით 45 წუთის განმავლობაში.

მზა ნამცხვარი გავაცივოთ და შაქრის პუდრმოყრილი გავიტანოთ სუფრაზე.



ტეგები:
ნადუღი ნანახია: 2588