მომზადების წესი:გალეტი დავფხვნათ, შევაზილოთ გამდნარი კარაქი და ფორმაში ჩავტკეპნოთ, შემდეგ შევდოთ მაცივარში.შოკოლადი და რძე ერთად გავადნოთ. კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავუმატოთ ნადუღი, ნაღები, შოკოლადი, ვანილი, რომის ესენცია და ფქვილი.მასა ჩავასხათ მომზადებულ ფორმაში და გამოვაცხოთ საშუალო ტემპერატურაზე დაახლოებით 45 წუთის განმავლობაში.მზა ნამცხვარი გავაცივოთ და შაქრის პუდრმოყრილი გავიტანოთ სუფრაზე.