ჩაშუშული საქონლის ხორცი ღვინოში
ჩაშუშული საქონლის ხორცი ღვინოში
დრო 1წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • საქონლის რბილი ხორცი - 1 კგ
  • ხახვი - 3-4 თავი
  • ახალი ნიორი - 1 კონა
  • ოხრახუში - 1 კონა
  • ქინძი - 1 კონა
  • თეთრი მშრალი ღვინო - 250 მლ
  • მარილი და წიწაკა - გემოვნებით
  • დაფნის ფოთოლი
  • ზეთი ან კარაქი - შესაწვავად
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

ხორცი და ხახვი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ კარაქში ორივე მხრიდან, შემდეგ დავასხათ წყალი და დაბალ ცეცხლზე მოვხარშოთ.
როდესაც წყალი დაუშრება, დავასხათ ღვინო, ვადუღოთ 10-15 წთ. შევაზავოთ მარილით, წითელი წიწაკით და მწვანილებით.

ჟურნალი "გემრიელი" (აპრილის ნომერი)
ტეგები:
ღვინო საქონლის ხორცი ნანახია: 12552