მომზადების წესი:გარეცხეთ კვავილოვანი კომბოსტო და დაყავით ყვავილედებად, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი, ჩაყარეთ მარილი და დადგით ცეცხლზე. ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაშI, შემდეგ კი გადაიტანეთ საწურზე.ღრმა ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი კარისთან ერთად, დაუმატეთ მწიკვი მარილი და ფქვილი. აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.ცალკე ჯამში ერთმანეთში აურიეთ საფანელი და გახეხილი ყველი.ყვავილოვანი კომბოსტოს თითოეული ყვავილედი ამოავლეთ კვერცხის კლიარში, შემდეგ კი ყველიან საფანელში. შეწვით კარგად გახურებულ ტაფაზე ზომიერი რაოდენობის ზეთში, ყველა მხრიდან.