1. ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ.2. როდესაც ხახვი დარბილდება, დავაყაროთ დაჭრილი წიწაკა და განვაგრძოთ შუშვა.3. 3 წუთის შემდეგ დავასხათ დაჭყლეტილი პამიდორი და ცეცხლს დავუწიოთ.4. როდესაც პამიდორი ოდნავ გამუქდება და შესქელდება, დავაყაროთ მარილი, წიწაკა, დაჭრილი მწვანილი და ნიორი.5. 1-2 წუთში პამიდორს თანაბრად მოვასხათ გათქვეფილი კვერცხი და ამოვურიოთ.6. ერბო-კვერცხი 2-3 წუთში გადმოვდგათ ცეცხლიდან. შეგვიძლია მივირთვათ შეგრილებულიც.რჩევათუ გვსურს კერძი თხელი გამოვიდეს, გავზარდოთ პამიდვრის რაოდენობა და შევამციროთ კვერცხი.