მომზადების წესი:ათქვიფეთ შაქარი და კვერცხის ცილა მკვრივი, ღრუბელივით მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეათქვიფეთ კვერცხის გული.ნელ-ნელა ჩაუმატეთ ფქვილი და ფრთხილად ურიეთ.გადაიტანეთ ცომი დასაშლელ, პერგამენტდაფენილ ტორტის ფორმაში.არ დაგავიწყდეთ ფორმა დაატრიალოთ რომელიმე მხარეს. აცხვეთ 25-30 წუთი 180 გრადუსზე.გამოიღეთ ბისკვიტი ფორმიდან. მოაცალეთ ქაღალდეი და გააცივეთ ოთახის ტემპერატურაზე.კარგად გაცივებული ბისკვიტი გაჭერით შუაზე.კრემი:ჟელატინი დაალბეთ წყალში.ხაჭო, ნაღები და შაქრის პუდრა კარგად ათქვიფეთ ბლენდერით.ჟელატინი შეათბეთ, რომ კარგად გადნეს (არ აადუღოთ).დაუმატეთ ანანასი.მოათავსეთ ტორტის ქვედა ნაწილი დასაშლელ ფორმაში, გვერდებზე ჩაუფინეთ ქაღლდი.დაასხით ზემოდან ხაჭოს კრემი და დაადეთ ბისკვიტის მოერე ნაწილი. შედგით მაცივარში 6 საათით.შემდეგ გამოიღეთ, დაშალეთ ფორმა და მოაცილეთ ქაღალდი.მოაყარეთ შაქრის პუდრა.