მომზადების წესი:24-26 სმ დიამეტრის ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი. კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ ფაფუკი მასის მიღებამდე. ცალკე ავთქვფოთ კვერცხის გულები და შაქარი, დავუმატოთ ფქვილი და ორტქის აბაზანაზე (იხ. გვ. 71) გამდნარი კარაქი და შოკოლადი. შემდეგ შევურიოთ ცილის მასა, მოვათავსოთ ფორმაში და გამოვაცხოთ 170 გრადუსზე.ალუბალს შაქარი დავაყაროთ და დავდგათ, რომ წვენი გაუშვას, 500 მლ ალუბლის წვენს დავუმატოთ შაქარი, სახამებელი და მუდმივი მორევით წამოვადუღოთ. შემდეგ ჩავყაროთ ალუბლები, დარიჩინი და რომ წამოდუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ნაღები და შაქრის პუდრი კარგად ავთქვიფოთ.გაგრილებული ბისკვიტი შუაზე გავჭრათ, დავნამოთ ალუბლის წვენით, წავუსვათ კრემი, დავაწყოთ ალუბლები, მეორე ფენა დავაფაროთ, მოვრთოთ კრემით, შოკლადით და დაშაქრული ალუბლებით.ჟურნალი "გემრიელი" (აპრილის ნომერი)