ამ ფარშით კატლეტები გამოდის, როგორც პროფესიონალი მზარეულის შედევრი...
ამ ფარშით კატლეტები გამოდის, როგორც პროფესიონალი მზარეულის შედევრი...
დრო 20წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი
გემრიელი კატლეტის საიდუმლო მთავარ ინგრედიენტში – ფარშშია. გირჩევთ, გააკეთოთ ის ორი კომპონენტისგან - შეურიოთ ღორის და ქათმის ხორცი თანაბარი პროპორციებით და შემდეგი ინგრედიენტებით:

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცის ფარში - 250 გ
  • ქათმის ხორცის ფარში - 250 გ
  • ხახვი - 1 თავი
  • თეთრი პური, ან ფუნთუშა - 1 ცალი
  • წყალი - 3 ს/კ
  • ოხრახუში - ნახევარი კონა
  • მდოგვის ფხვნილი - 1 ჩ/კ
  • ზეთი - 2 ს/კ
  • მარილი და პილპილი
  • 2 ც კვერცხი
  • რძე - 100 მლ
  • საფანელი - ამოსავლებად
მომზადების წესები
მომზადების წესი:

დაალბეთ პური რძეში, შემდეგ გაწურეთ. კვერცხის გული გააცალკევეთ ცილისგან.
დააბლენდერეთ პირო, ხახვი და ოხრახუში.

შეურიეთ მიღებული მასა ორივე სახეობის ფარშს, დაუმატეთ კვერცხის გული, მდოგვის ფხვნილი, მარილი და პილპილი.

ცალკე ათქვიფეთ ცილა მკვრივი ღრუბელის მასის მიღებამდე. შეურიეთ ისიც ფარშს და აურიეთ. დაუმატეთ წყალი.

გააკეთეთ მიღებული ფარშისგან კატლეტის ფორმები, ამოავლეთ საფანელში და შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან.


ტეგები:
კვერცხი ღორის ხორცის ფარში ნანახია: 49207