მომზადების წესი:ბისკვიტისთვის შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი (ფქვილი, შედედებული რძე, კვერცხი, სოდა ძმრით). ცომი გაყავით 8 ნაწილად, რათა თხელი ბისკვიტები მიღოთ და კარგად გაუჯდეს კრემი. გააბრტყელეთ თითოეული ფენა ტაფის დიამეტრზე ოდნავ განივრად. გადაიტანეთ გახურებულ ტაფაზე და შეწვით თითოეული ფენა ორივე მხრიდან (იწვება ძალიან სწრაფად). გამომცხვარ ფენებს ჩამოაჭერით გვერდები, თუკი გსურთ, რომ ზემოდან დახვნილი ბისკვიტით მორთოთ. (შეგიძლიათ მოაყაროთ გახეხილი შოკოლადი).მოცემული ინგრედიენტებისგან მოამზადეთ კლასიკური მოხარშული კრემი.წაუსვით გამომცხვარ ფენებს თბილ-თბილი კრემი, მორთეთ დაფხვნილი ბისკვიტით, ან გახეხილი შოკოლადით. გააჩერეთ რამდენიმე საათით ტორტი, რათა გაუჯდეს კრემი. აჯობებს მთელი ღამით.