მომზადების წესი:ხაჭო გაატარეთ საცერში ან დააბლენდერეთ. დაუმატეთ კვერცხი, 25 გ გამდნარი კარაქი, 1 ს/კ შაქარი, როზმარინი და ფქვილი. მოზილეთ ნაზი ცომი.მოაყარეთ ხის დაფაზე ფქვილი, გააბრტყელეთ ცომი, დაახვიეთ ძეხვისებურად და დაჭერით 1-2 სმ სიგრძის ნაჭრებად.მოხარშეთ ნიოკები მარილწყალში რამდენიმე წუთი (სანამ არ ამოტივტივდებიან ზედაპირზე).სოუსისთვის დაჭერით მარწყვი, დაუმატეთ 1 ს/კ შაქარი და დააბლენდერეთ.ღუმელის გამოსაცხობ ფირფიტაზე დაალაგეთ მოხარშული ნიოკები, მოასხით მარწყვის სოუსი. ზემოდან მოასხით დარჩენილი გამდნარი კარაქი და მოაყარეთ გახეხილი ყველი. შედგით გახურებულ ღუმელში რამდენიმე წუთით, სანამ ყველი არ გადნება..