მომზადების წესი:ათქვიფეთ კვერცხი შაქართან და ვანილის ექსტრაქტთან ერთად, დაუმატეთ მარილი, რძე და ფქვილი.ტაფას წაუსვით კარაქი, კარგად გააცხელეთ. დაასხით ათქვეფილი კვერცხი და შეწვით ომლეტი საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ გადამოდგით ცეცხლიდან, ზემოდან მოაწყვეთ კენკრა, დაახურეთ თავსახური და გააჩერეთ ასე 5-7 წუთი.ცხელი ომლეტი გადაიტანეთ თეფშზე, მოაწყვეთ თავზე ქორფა კენკრა და მოაყარეთ დაჭრილი თხილი, დაჭრილი ბანანი ან გარგარი.