მომზადების წესი:კარაქი და ფქვილი ასრისეთ ერთმანეთში, დაუმატეთ შაქარი და ხაჭო. მიღებული ცომი შედგით მაცივარში 30 წუთი.ალუბალს გამოაცალეთ კურკა, დააყარეთ შაქარი და დადგით ცეცხლზე. წყალი არ დაუმატოთ. ცალკე ჯამში ჩაალბეთ ჟელატინი 50 გ წყალში 15 წუთი. როცა ალუბალი წამოდუღდება, დაუმატეთ დამბალი ჟელატინი. კარგად აურიეთ, რომ გალღვეს ჟელატინი და დადგით გრილ ადგილას.გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან და გაანაწილეთ გამოსაცხობ ფორმაში, შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 20 წუთი. გამომცხვარ ბისკვიტზე გადაიტანეთ ალუბალი (ეცადეთ რომ წვენი არ შეაყოლოთ) და შედგით ჩიზქეიქი მაცივარში. როცა ალუბლის წვენი შედგება (ოღონდ არ გამაგრდება ძალიან), მოასხით ჩიზქეიქს და კვლავ შედგით მაცივარში სანამ ბოლომდე არ გამკვრივდება.