მომზადების წესი:250 მლ ჩაყარეთ 20 გ ჟელატინი, შეათბეთ, სანამ ჟელატინი არ გადნება (არ აადუღოთ) და გააცივეთ. 200 გ მარწყვი დააბლენდერეთ და დაუმატეთ გამდნარი ჟელატინი და 2 ს/კ შაქარი.200 გ მარწყვი გაჭერით შუაზე, გაანაწილეთ ფორმის ფსკერზე, რომელშიც ჟელე უნდა გაკეთდეს. დაასხით მარწყვის პიურე და შედგით მაცივარში 3 საათით.150 მლ წყალში ჩაყარეთ დარჩენილი ჟელატინი, შეათბეთ და გააცივეთ, ჩაუმატეთ არაჟანი. დაუმატეთ 4 ს/კ შაქარი და კარგად აურიეთ. დაუმატეთ დარჩენილი მარწყვი და სხვა კენკრა (რაც გაქვთ).დაასხით არაჟნიანი მასა გაცივებულ და გამკვრივებულ მარწყვის ჟელეს და შედგით კვლავ მაცივარში რამდენიმე საათით.