მომზადების წესი:თავდაპირველად მოამზადეთ ბეზე: ათქვიფეთ ცილა შაქართან ერთად ჰაეროვანი, მკვრივი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ დაჭრილი ნიგოზი. ამოურიეთ ხის კოვზით და გამოაცხვეთ ან ერთ მთლიან ფენად, ან დასვით ფორმები.ფხვიერი ცომისთვის კარაქი გაქენით ფქვილში და გამაფხვიერებელში. ცალკე კვერცხის გულში გაქენით შაქარი და შეაერთეთ ეს ორი მასა. დაუმატეთ არაჟანი და მოზილეთ ნაზი ცომი.გაყავით ცომი ორ ნაწილად და გამოაცხვეთ თითოეული 200 გრადუსზე 7-10 წუთის განმავლობაში.მოზარშული კრემისთვის: 250 მლ რძე დადგით ცეცხლზე და აადუღეთ. დარჩენილი 250 მლ რძე ათქვიფეთ ფქვილთან ერთად და შეურიეთ ადუღებულ რძეს. ურიეთ შეუჩერებლად და მიიყვანეთ კრემი ადუღებამდე. უნდა მიიღოთ სქელი, პიურეს კონსისტენციის გამჭვირვალე მასა.გადმოდგით კრემი ცეცხლიდან და კარგად ათქვიფეთ ხელის ზამბარით – რომ არ შეკორკოშელავდეს.დაუმატეთ თეთრი შოკოლადი თბილ მასაში. მზა მოხარშული კრემი გადაიტანეთ ჯმში, გადააფარეთ საკვების შესაფუთი ცელოფანი მჭიდროდ, ჰაერი რომ არ დარჩეს, ისე. და დადგით გასაცივებლად ოთახის ტემპერატურაზე. ათავიფეთ დაბრილებული კარაქი შაქრის პუდრასთან და ვანილის შაქართან ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. სურვილისამებრ დაუმატეთ 1 ს/კ რომი.გაცივებული მოხარშული კრემი ათავიფეთ მიქსერით და შეურიეთ კარაქისა და შაქრის პუდრის მასა. თქვიფეთ ერთგვაროვანი, ფუმფულა მასის მიღებამდე. უნდა მიიღოთ სქელი და ჰაეროვანი მასა.ააწყვეთ ტორტი: პირველ ბისკვიტს წაუსვით კრემი, ზემოდან დაადეთ ბეზე, შემდეგ ისევ კრემი და ისევ ბისკვიტი. წაუსვით ტორტს ზემოდან და გვერდებზე კრემი.მორთეთ ბეზეს ნაჭრებით და დაჭრილი ნუშით.გემრიელად მიირთვით!