მომზადების წესი: ყველა პროდუქტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის. თბილ რძეში გახსენით საფუარი. კარაქი ათქვიფეთ, დაუმატეთ 1 კვერცხის გული და 1 ს/კ შაქარი – ყველაფერი აურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ, დაუმატეთ დანარჩენი კვერცხის გული და შაქარი, შემდეგ მარილი, არაჟანი და ვანილი, ყველაფერი კიდევ ერთხელ კარგად აურიეთ და ჩაასხით საფუვრიანი რძე. დაუმატეთ ნელ-ნელა ფქვილი, ქიშმიში და მოზილეთ ცომი. წაუსვით ფორმას კარაქი. გააკეთეთ ცომისგან 10 ფუნთუშა და მოათავსეთ ფორმაზე. გააჩერეთ 15 წუთი. გაახურეთ ღუმელი 180-200 გრადუსამდე. წაუსვით ფუნთუშებს კვერცხის გული და მოაყარეთ შაქარი. აცხვეთ, სანამ ფუნთუშები არ გაოქროსფრდება.